top of page

Termeni si Conditii

Termeni si conditii pentru website-ul COLOUR COATED NAILS S.R.L  www.colourcoatednails.com 

INTRODUCERE
Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.colourcoatednails.com , implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii si vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de acord cu conditiile impuse, acesta trebuie sa inceteze folosirea serviciilor noastre.

 

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele personale se prelucreaza pentru:

- intocmirea, procesarea, urmarirea si finalizarea comenzilor efectuate pe site;

- facturarea si expedierea comenzilor;

- arhivarea pe perioada garantiei/conform prevederilor legale.

 

Livrarea se face prin curier doar pe teritoriul Romaniei in termen de 24/48/72 h – zi/zile lucrătoare, (în funcţie de zona de livrare) - de la plasarea comenzii sau din Cluj-Napoca de la locaţia firmei, dupa confirmarea comenzii plasate prin e-mail si prin ridicare personala cu dovada comenzii şi actul de identitate.

 

Transportul va fi gratuit pentru toate comenzile in valoare de peste 450 lei. Toate comenzile cu valoare sub 450 lei vor fi taxate cu 21 lei pentru livrare, exceptie fac comenzile plasate cu ridicare personala.

Termenul de livrare incepe o data cu primirea e-mail-ului de confirmare a expeditiei.
In cazul in care nu sunteti acasa în timpul zilei, va recomandam sa indicati o adresa de serviciu pentru a evita întârzierile sau pierderea coletului. Articolele comandate în week-end sau o sarbatoare legala vor fi trimise în urmatoarea zi lucratoare disponibila, cu exceptia cazului în care comanda este plasata într-o perioada închisa, caz în care va fi marcata clar, printr-un anunţ, pe site.

Termenii de livrare sunt citati cu buna-credinta de catre compania COLOUR COATED NAILS S.R.L., dar totusi nu putem fi considerati responsabili pentru livrarile intarziate cauzate de circumstante de forţă majoră sau caz fortuit.

Produsele vor fi livrate sau predate personal doar dupa efectuarea platii (integral) si ulterior confirmarii expedierii/posibilitatii de ridicare personala, printr-un e-mail.


Conform O.U.G. 34/2014, actualizată la zi, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Contravaloarea transportului tur-retur este pe deplin responsabilitatea clientului. Daca COLOUR COATED NAILS S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 zile lucratoare de la data returnarii. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul COLOUR COATED NAILS S.R.L. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora. Aceste dispoziții se aplică conform O.U.G. 34/2014, actualizată la zi, în cazul achiziționării de produse de pe www.colourcoatednails.com , folosind tehnicile de comunicare la distanță. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

 

Nu se ACCEPTA pentru retur:
- Produse care au fost desfacute;
- Produse care au fost testate/utilizate;
- Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse;
- Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau chitanta);
- Produse cu ambalajele deteriorate, in orice fel.


*Aceste masuri sunt specifice produselor consumabile si/sau cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul contaminarii prin transferul produsului altei persoane.

Procesul de returnare a produselor

Pentru a realiza returul unui produs, urmati pasii de mai jos:
- Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus;
- Copie dupa facture;
- Copie chitanta sau copie ordin de plata, dupa caz;
- Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare, datorita ambalarii defectuoase, nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Expediati coletul la adresa: Romania, jud. Cluj, Mun. Cluj-Napoca, str. Donath 116, et. 2, cod postal 400293. Telefon 0756799916, prin orice serviciu de curierat rapid sau prin Poşta Română.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/contactata de un membru al echipei Colour Coated Nails S.R.L., care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.


Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului pentru că nu au fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur.

In cazul in care produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor.

 

Contravaloarea transportului tur-retur este pe deplin responsabilitatea clientului.

 

CONTINUT SITE


www.colourcoatednails.com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceste site-uri. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita decat cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse. Unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Paşii care trebuie urmaţi pe site:

Se selecteaza produsul dorit si se apasa butonul de ADAUGA IN COS - VEZI COSUL DE CUMPARATURI (se va afisa pretul produsului, cat si pretul transportului) - COMANDA ACUM (vor aparea detaliile despre produs si campurile de Persoana fizica - DA sau NU, nume, prenume, adresa de livrare si/sau adresa de facturare, adresa de e-mail (*colectam datele dvs. pentru a va oferi detalii despre comanda, fara a le folosi in scopuri publicitare), nr. de telefon, se apasa butonul de FINALIZARE COMANDA. Dupa click FINALIZARE COMANDA, apare de bifat casuta cu ACCEPTARE TERMENI SI CONDITII SI POLITICILE PRIVIND CONFIDENTIALITATEA ŞI UTILIZARE COOKIES, fara de care nu se poate continua decat daca se bifeaza. Dupa bifare, datele se colecteaza, va aparea o pagina in care se specifica “comanda a fost plasata” urmand a se primi, in cel mai scurt timp, detalii despre aceasta prin e-mail sau telefon, după caz.

Disponibilitatea produselor

Toate produsele sunt disponibile. 

 

Preturi

Toate preturile indicate sunt afisate în RON (leu romanesc). Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara notificare prealabila. Preturile si ofertele speciale sunt corecte în momentul afisarii produselor pe site-ul web, dar pot fi modificate, fara notificare prealabila.

 

Metode de plata

Plata va trebui făcută integral înainte de a expedia orice articol către client sau înainte de a-l preda personal (sau cel târziu poate fi făcută în momentul ridicării personale).

www.colourcoatednails.com foloseste cea mai recenta versiune a certificatului SSL pentru a oferi comunicatii sigure la fata locului. Protejarea confidentialitatii clientilor nostri este foarte importanta pentru echipa noastra. Pentru a procesa comanda dvs., avem nevoie de numele dvs., adresa de e-mail, numarul cardului de debit/credit, codul de securitate si data de expirare. Informatiile dvs. personale nu vor fi colectate/stocate, decât daca sunt furnizate în mod intentionat de dvs.

Acest site web utilizeaza SSL standard din industrie pentru a oferi tranzactii securizate cu cardul de credit. SSL sunt protocoale criptografice care sunt concepute pentru a asigura securitatea comunicatiilor pe internet. Functioneaza criptând datele cardului dvs. de debit/credit care sunt transmise prin conexiunea SSL. Nimeni nu poate accesa informatiile care sunt transmise. Verificam amănunţit toate comenzile noastre, pentru a evita tranzactiile frauduloase cu cardul de credit. Este posibil sa va contactam pentru a efectua verificari suplimentare de securitate si va solicitam cooperarea în acest sens. Nu vom tolera tranzactiile frauduloase si vom raporta astfel de actiuni autoritatilor competente.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati fie prin e-mail, pe adresa de e-mail: info@colourcoatednails.com sau telefonic la Tel: +40756799916

 

COPYRIGHT                                                          
Toate informatiile pe care le contine site-ul www.colourcoatednails.com sunt proprietate a companiei COLOUR COATED NAILS S.R.L. Folosirea sub orice forma si in orice scop a materialelor publicate pe site, fara acordul COLOUR COATED NAILS S.R.L. se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.colourcoatednails.com sau de a afecta performantele serverului/serverelor pe care ruleaza site-ul, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemului www.colourcoatednails.com si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

 

LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

 

INCHEIEREA ACORDULUI


COLOUR COATED NAILS S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorilor. De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus.

Pentru orice lamuriri, va rugam sa ne contactati la datele de mai jos:

COLOUR COATED NAILS S.R.L.

Adresa: Jud. Cluj, com. Floresti, Sat Floresti, str. Porii 136D, ap.8

Telefon: +40 756799916, E-mail: info@colourcoatednails.com

bottom of page