top of page

Livrare / Retur / Anulare comanda

Livrarea se face prin curier doar pe teritoriul Romaniei in termen de 24/48/72 h – zi/zile lucrătoare, (în funcţie de zona de livrare) - de la plasarea comenzii sau din Cluj-Napoca de la locaţia firmei, dupa confirmarea comenzii plasate prin e-mail si prin ridicare personala cu dovada comenzii şi actul de identitate.

 

Transportul va fi gratuit pentru toate comenzile in valoare de peste 450 lei. Toate comenzile cu valoare sub 450 lei vor fi taxate cu 25 lei pentru livrare, exceptie fac comenzile plasate cu ridicare personala.

Termenul de livrare incepe o data cu primirea e-mail-ului de confirmare a expeditiei.
In cazul in care nu sunteti acasa în timpul zilei, va recomandam sa indicati o adresa de serviciu pentru a evita întârzierile sau pierderea coletului. Articolele comandate în week-end sau o sarbatoare legala vor fi trimise în urmatoarea zi lucratoare disponibila, cu exceptia cazului în care comanda este plasata într-o perioada închisa, caz în care va fi marcata clar, printr-un anunţ, pe site.

Termenii de livrare sunt citati cu buna-credinta de catre compania COLOUR COATED NAILS S.R.L., dar totusi nu putem fi considerati responsabili pentru livrarile intarziate cauzate de circumstante de forţă majoră sau caz fortuit.

Produsele vor fi livrate sau predate personal doar dupa efectuarea platii (integral) si ulterior confirmarii expedierii/posibilitatii de ridicare personala, printr-un e-mail.


Conform O.U.G. 34/2014, actualizată la zi, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Contravaloarea transportului tur-retur este pe deplin responsabilitatea clientului. Daca COLOUR COATED NAILS S.R.L. nu poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului in cel mult 14 zile lucratoare de la data returnarii. Conform prevederilor art. 13 din aceeași Ordonanță de urgență, contravaloarea produselor returnate va fi rambursată în termen de 14 zile lucratoare de la data înregistrării cererii de retur, în contul bancar specificat de client, fără a fi percepute comisioane pentru această rambursare. În cazul în care nu se poate efectua rambursarea într-un cont, clientul va fi contactat pentru a se stabili o altă metodă de rambursare. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Produsele trebuie împachetate corespunzător (atât produsul, cât și ambalajul acestuia trebuie să fie sigilate), iar factura aferentă trebuie atașată coletului. Clientul este responsabil de împachetarea produsului și a documentelor necesare pentru expedierea acestuia către sediul COLOUR COATED NAILS S.R.L. În cazul produselor perisabile, nu se mai permite returnarea acestora. Aceste dispoziții se aplică conform O.U.G. 34/2014, actualizată la zi, în cazul achiziționării de produse de pe www.colourcoatednails.com , folosind tehnicile de comunicare la distanță. Anularea repetată a comenzilor va putea fi considerată un abuz.

 

Nu se ACCEPTA pentru retur:
- Produse care au fost desfacute;
- Produse care au fost testate/utilizate;
- Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse;
- Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau chitanta);
- Produse cu ambalajele deteriorate, in orice fel.


*Aceste masuri sunt specifice produselor consumabile si/sau cosmetice intrucat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul contaminarii prin transferul produsului altei persoane.

Procesul de returnare a produselor

Pentru a realiza returul unui produs, urmati pasii de mai jos:
- Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus;
- Copie dupa facture;
- Copie chitanta sau copie ordin de plata, dupa caz;
- Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare, datorita ambalarii defectuoase, nu vor putea beneficia de garantia returnarii.

Expediati coletul la adresa: Romania, jud. Cluj, Mun. Cluj-Napoca, str. Donath 116, et. 2, cod postal 400293. Telefon 0756799916, prin orice serviciu de curierat rapid sau prin Poşta Română.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/contactata de un membru al echipei Colour Coated Nails S.R.L., care se va ocupa de returul produsului dumneavoastra.


Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului pentru că nu au fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur.

In cazul in care produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor.

 

Contravaloarea transportului tur-retur este pe deplin responsabilitatea clientului.

bottom of page