top of page

Politica privind confidențialitatea și securitatea datelor cu caracter personal

COLOUR COATED NAILS S.R.L.

Urmărim să asigurăm confidențialitatea şi protecţia tuturor datelor cu caracter personal pe care le prelucrăm. 

I. CE ÎNSEAMNĂ DATE CU CARACTER PERSONAL

Conform Regulamentului European nr. 679/2016 (GDPR): datele cu caracter personal sunt orice informații care se referă la o persoană fizică identificată sau identificabilă. Informațiile diferite care, adunate, pot duce la identificarea unei anumite persoane (nume și prenume, adresă de domiciliu, telefon, adresă de e-mail, număr de act de identitate, etc.)

II. CE DATE ȘI CUM COLECTĂM INFORMAȚII FURNIZATE DE DVS.

Datele pe care le transmiteți dvs. către noi în format fizic, telefonic, prin poştă/curierat sau prin e-mail.

DATE CULESE ÎN MOD AUTOMAT

Nu se colecteaza date de trafic (ex. adrese IP).

Folosim module cookie, pentru a îmbunătăți navigarea vizitatorilor și pentru a măsura eficiența site-ului.

Preluăm conținutul și informațiile pe care le oferiţi când utilizaţi serviciile noastre, inclusiv când vă creaţi un cont pe site-ul nostru.

Colectăm informații despre modul în care utilizati serviciile noastre, informațiile de contact pe care ni le oferiţi.

În cazul în care utilizati serviciile noastre pentru achiziții, colectăm informațiile despre achiziția respectivă (modalități de plată precum și alte informații despre cont și informații de facturare, livrare și contact). Datele sunt prelucrate in confidentiale de catre COLOUR COATED NAILS S.R.L. şi nu vor fi transmise catre terte parti (cu exceptia firmei de curierat DELIVERY SOLUTIONS S.A. – SAMEDAY COURIER, care efectueaza livrarea produselor). Datele personale ale clientilor (nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă de domiciliu/livrare) sunt necesare pentru administrarea comenzii si prelucrarea ei in cele mai bune conditii (cuprinzand metodele de comunicare, facturare si livrare), ele neputand face obiectul unei vanzari sau instrainari de orice fel catre o terta societate. Nu colectăm alte date cu caracter personal decât cele strict necesare scopului îndeplinirii comenzilor pe care COLOUR COATED NAILS S.R.L. le oferă. Orice alte date ar putea fi cerute în plus de firma de curierat/alţi procesatori-prestatori nu reprezintă voinţa COLOUR COATED NAILS S.R.L. şi, în cazul acesta, răspunderea a ceea ce excede revine în totalitate firmei de curierat/acelor procesatori-prestatori, COLOUR COATED NAILS S.R.L. asigurând şi urmărind să respecte cât mai fidel principiul minimizării colectării (deloc excesive) datelor cu caracter personal.

Dupa completarea formularului de inregistrare, utilizatorul va primi un cont si o parola pentru utilizarea serviciilor si vizualizarea istoricului comenzilor. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul care i-a fost alocat. De asemenea, se pot efectua sau plasa comenzi şi fără crearea unui cont pe website. Livrarea produselor către dvs. (client/ţi) se va face de către firma de curierat mai sus menţionată, într-un interval de 24/48/72 h - zi/zile lucrătoare - în funcţie de zona de livrare. Orice responsabilitate a livrării produselor către dvs., după momentul preluarea comenzii de la noi, de către firma de curierat, cade în sarcina celei din urmă. Avem nevoie de acordul dvs. pentru gestionarea si prelucrarea comenzii dvs., astfel că după ce ne-aţi plasat o comandă, veţi primi un e-mail/telefon în vederea confirmării comenzii dvs. Mai departe, vom urmări şi vom încerca să onorăm comanda dvs. în cel mai scurt timp posibil, însă uneori poate exista inconvenientul ca produsul/produsele să nu existe efectiv pe stoc în momentul plasării comenzii de către dvs. Asadar, livrarea poate dura intre 1-15 zile lucratoare, iar in cazul in care se preconizeaza ca livrarea va dura mai multe zile, veti fi contactat telefonic/prin e-mail pentru a confirma acceptarea comenzii, potrivit noilor conditii. Vă vom ţine la curent constant cu stadiul comenzii dvs., în acest sens existând necesitatea de a va contacta telefonic sau prin e-mail, pentru a vă comunica şi a vă ţine la curent cu procesarea comenzii dvs., în vederea onorării ei în cel mai scurt timp posibil. In momentul primirii coletului, acesta trebuie verificat pentru a se stabili integritatatea acestuia, COLOUR COATED NAILS S.R.L. asumandu-si responsabilitatea ca toate produsele expediate sunt in stare buna, in caz contrar va trebui sa ne contactati. Nu ne asumam responsabilitatea produselor care au defecte de fabricatie, rezervandu-ne dreptul de a refuza livrarea produselor persoanelor care returneaza coletul mai mult de doua ori, fara o motivatie justificata si concludenta.

Nu ne asumam responsabilitatea pentru:

 • intarzierea in livrarea produselor, din vina firmei de curierat;

 • colectarea şi prelucrarea excesivă a datelor cu caracter personal, de către firma de curierat sau alţi procesatori-prestatori (colectăm strict: nume, prenume, adresă de e-mail, număr de telefon, adresă de domiciliu/livrare);

 • manipularea si deteriorarea pachetului/coletului/ din momentul plecarii de la sediul nostru pana la destinatia de livrare, defecte de fabricatie;

 • indicarea eronata a adresei de livrare a cumparatorului/clientului/destinatarului. In acest sens veti avea posbilitatea sa ne contactati si sa ne indicati date corecte, altfel nu putem garanta ca produsele vor ajunge la dvs.; 

 • momentele de nefunctionalitate ale site-ului din cauza unor probleme tehnice (se va afişa un mesaj pe site in acest sens).

 

III. CUM ȘI DE CE PRELUCRĂM ACESTE DATE

Prelucrarea datelor cu caracter personal: prin mijloace automate sau neautomate şi păstrarea pe orice fel de suport (fizic sau electronic) a datelor cu caracter personal.

 

COLOUR COATED NAILS S.R.L. PRELUCREAZĂ DATE CU CARACTER PERSONAL ÎN URMĂTOARELE SCOPURI:

 1. Oferirea bunurilor și serviciilor solicitate de dvs.;

 2. Confirmarea bunurilor, pe care le-ați comandat și furnizarea informațiilor suplimentare cu privire la acestea;

 3. Pentru operațiuni de ofertare, contractare, facturare;

 4. În temeiul legal;

 5. În temei contractual;

 6.  În temeiul interesele noastre legitime;

 7. Informarea cu privire la promoţii, ofertele, produse și serviciile furnizate către clienţi, informare care o putem face doar după obţinerea consimţământului dvs. expres;

 8. Furnizarea serviciilor destinate către dvs.;

 9. Comunicarea cu dvs.;

 10. Trimiterea mesajelor cu titlu de reclama (cu titlu general, pentru toti clientii), dacă nu vă opuneţi acestui lucru;

 11. Evaluarea performanței serviciilor și produselor noastre.

 

IV. CUM PROTEJĂM ACESTE DATE

COLOUR COATED NAILS S.R.L. a luat şi ia constant măsuri tehnice și organizaționale adecvate, privind securitatea datelor. Datele personale sunt prelucrate în condiții de siguranță. COLOUR COATED NAILS S.R.L. asigură integritatea, disponibilitatea, confidențialitatea și autenticitatea, în ceea ce privește datele cu caracter personal, utilizează metode, măsuri și tehnologii de securitate avansate, împreună cu politici şi procedurilor de lucru, pentru a proteja prelucrarea datelor cu caracter personal, conform prevederilor legale în vigoare. COLOUR COATED NAILS S.R.L. are încheiat un contract cu furnizorul de servicii de internet și găzduire, care asigură că a luat toate măsurile de securitate, cum ar fi: limitarea, atât a accesului fizic şi electronic, cât și a accesului de la distanță, fiind supus periodic unui control de securitate.

COLOUR COATED NAILS S.R.L. a implementat măsurile tehnice și organizaționale adecvate pentru a asigura că sunt prelucrate strict datele personale necesare şi în scopurile şi temeiurile specificate. În ciuda eforturilor noastre nu putem însă garanta securitatea totală a acestor informații în timpul transmiterii sau stocării în sistemele noastre. În caz de încălcare a securității (incident/breşă de securitate), care v-ar pune în pericol confidențialitatea informațiile personale, ne obligăm să vă informăm imediat (prin intermediul site-ului, e-mail, apeluri telefonice, etc.).

 

V. DREPTURILE PE CARE LE AVEȚI: INFORMARE, ACCES, RECTIFICARE, ȘTERGERE ȘI OBIECȚIE

1. DREPTUL LA INFORMARE ŞI ACCES

COLOUR COATED NAILS S.R.L. are obligația de a informa şi a permite accesul persoanele vizate despre şi la procesul de prelucrare a datelor personale, mai puţin atunci când dvs. ni le-aţi furnizat sau pus la dispoziţie de bună voie.

2. DREPTUL LA RECTIFICARE

COLOUR COATED NAILS S.R.L. are obligația de a modifica/corecta/completa datele cu caracter personal la solicitarea persoanelor fizice vizate sau de a oferi acestora posibilitatea actualizării acestor date.

3. DREPTUL DE PORTABILITATE A DATELOR (dacă este cazul)

COLOUR COATED NAILS S.R.L. are obligația ca, la solicitarea persoanelor fizice vizate, să le pună acestora la dispozitie datele cu caracter personal prelucrate, într-un format structurat. Când este necesar, COLOUR COATED NAILS S.R.L. va lua măsuri suplimentare pentru a verifica identitatea persoanei fizice care solicită portarea datelor cu caracter personal.

4. DREPTUL DE STERGERE (DE A FI UITAT)

COLOUR COATED NAILS S.R.L. are obligația ca, la solicitarea persoanelor fizice vizate, să șteargă datele cu caracter personal ale acestora, dacă nu există prevederi legale aplicabile care obligă compania să rețină acele date sau dacă nu există vreun interes legitim care să prevaleze acestui drept. După ștergerea datelor, există posibilitatea de a nu putea șterge total şi imediat toate copiile. Aceste copii vor fi eliminate cât mai repede posibil.

5. DREPTUL DE RESTRICTIONARE A PRELUCRĂRII DE DATE

COLOUR COATED NAILS S.R.L. are obligația ca, la solicitarea persoanelor fizice vizate și în cazul în care nu există vreun temei juridic sau interes legitim care să prevaleze, să oprească orice prelucrare de date cu caracter personal ale solicitantului. Acest lucru poate reduce posibilitățile de a beneficia de serviciile oferite.

6. DREPTUL DE OPOZITIE (DE A SE OPUNE PRELUCRĂRII DE DATE)

COLOUR COATED NAILS S.R.L. are obligația ca, în cazul în care persoanele fizice se opun prelucrării datelor personale, să nu efectueze nicio activitate de prelucrare a acelor date, excepție făcând situațiile în care primează un temei juridic/legal sau un interes legitim al companiei. Persoanele fizice au dreptul de a se opune în orice moment și fără nicio justificare.

 

7. DREPTUL DE A SE OPUNE PROCESULUI DECIZIONAL AUTOMATIZAT

Persoana vizată are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate, exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri. Persoana vizată are dreptul de a obține intervenție umană, de a-și exprima punctul de vedere și de a contesta decizia, dacă s-a realizat deja un proces decizional automatizat.

 

8. DREPTUL DE A FACE O PLÂNGERE SAU DE ADRESARE UNEI INSTANȚE

Persoanele fizice vizate de prelucrarea datelor personale se pot adresa atât instanțelor de judecată competente cât şi la:

 Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

 Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România;

Site: www.dataprotection.ro

Ne puteți contacta și vă vom informa cu privire la informațiile personale pe care vi le prelucrăm, despre scopurile şi temeiul prelucrării. Ne puteţi contacta în legătură cu dreptul dvs. de a cere corectarea oricăror informații incorecte sau incomplete.

VI. CUM VĂ PUTEȚI EXERCITA ACESTE DREPTURI

Aceste drepturi pot fi exercitate prin trimiterea unei cereri fizice sau prin intermediul unui e-mail la adresa de mai jos sau prin poştă/curierat. Cererea trebuie să conțină minim numele şi prenumele, numărul de telefon și conținutul cererii.

Putem cere şi alte informaţii suplimentare necesare, pentru a vă confirma identitatea. Putem respinge cererile care sunt nejustificate, nefondate, repetitive şi abuzive.

VII. CUM NE PUTEȚI CONTACTA

Dacă aveți orice fel de întrebări ne puteţi contacta:  COLOUR COATED NAILS S.R.L.

Adresa: Jud. Cluj, com. Floresti, Sat Floresti, str. Porii 136D, ap.8

Telefon: +40 756799916, E-mail: info@colourcoatednails.com

bottom of page