top of page

Brand Ambasador ...

si ce beneficii poti avea!
logo_0.png

Colour Coated Nails este compania ce se ocupa de promovarea si distribuirea exclusiva a produselor Ritzy Nails TM din Republica Irlandeza in Romania.

 

Brandul Ritzy Nails TM este in plina dezvoltare aflat pe piata din Europa si Canada de aproximativ 4 ani, cu o gama vasta de produse din industria unghiilor. In lista produselor putem numara Baze rubber, geluri de constructie, acrygel, produse de pregatire a unghiilor, pensule pentru gel, dar si nail art, pile, sabloane, produse de ingrijire a pielii mainilor, stickere, pigmenti, geluri pentru pictura, si o gama valoroasa de peste 300 de culori super pigmentate.

In link'ul atasat puteti sa vedeti si ceilalti distribuitori activi ai brandului https://ritzy-nails.com/distributors

 

 

Asadar... Noi te cautam pe tine, Drag Ambasador!!! Cautam Ambasadori entuziasti pentru a fi fata si vocea brandului Ritzy Nails TM.

 

Daca consideri ca ai dori sa excelezi in acest rol si sa afli mai multe detalii despre beneficiile si oferta noastra nu ezita sa ne trimiti un mesaj pe adresa de mail info@colourcoatednails.com care va include cateva detalii despre tine si activitatea ta si cateva dintre lucrarile tale care le consideri de top. In casuta cu Subiectul poti mentiona CANDIDAT BRAND AMBASADOR!!!

Te asteptam cu drag in echipa noastra!

bottom of page